Early-bird deadline:

Use FRUCT discount code at booking.com

Find a new job

You are here

Apurahat

Rahoitushaun nimi:

Apurahat

Rahoittaja:

Munuaissäätiö - Njurstiftelsen

Rahoittajan kotisivut:

www.musili.fi

Hakuajan aloituspäivämäärä:

Ei ilmoitettu

Hakuajan päättymispäivämäärä:


Erityisehdot

Apurahoja munuais- ja virtsatiesairauksien tieteelliseen tutkimukseen ensisijaisesti väitöskirjaa valmisteleville tutkijoille. Apurahaa voivat hakea myös hiljattain väitelleet tutkijat. Erillisen lahjoituksen kautta Munuaissäätiöllä on tänä vuonna mahdollisuus tukea myös Wegenerin taudin ja erotusdiagnostisesti tärkeiden vaskuliittien hoitoa ja tutkimusta. Tarkemmat tiedot apurahoista WWW-sivuilla: http://www.muma.fi/munuais-_ja_maksaliitto/munuaissaatio/apurahan_hakijalle_2016.

Hakumenettely

Apurahat haetaan Munuaissäätiön sähköisellä hakemuslomakkeella, joka on saatavana säätiön WWW-sivuilla osoitteessa: http://www.muma.fi/munuais-_ja_maksaliitto/munuaissaatio/apurahan_hakijalle_2016. Sähköisesti täytetty apurahahakemus tai vapaamuotoinen matka-apurahahakemus lähetetään säätiön sähköpostiosoitteeseen munuaissaatio(at)musili.fi hakuajan loppuun mennessä viimeistään 9.9.2016 klo 15.00.

Yhteystiedot

Asiamies Sirpa Aalto, os. Munuaissäätiö rs, Kumpulantie 1 A, 6.krs, 00520 Helsinki, puh. 045-8648044, s-posti: munuaissaatio(at)musili.fi

Call opens: 
Thursday, January 1, 1970
Deadline: 
Friday, September 9, 2016